Menu

Naar mobiele navigatie

Dakkapel advies op maat

U wilt meer ruimte creëren door het plaatsen van een dakkapel, kunt u deze gewoon bestellen of komt er meer bij kijken? Zit er veel verschil in dakkapel prijzen? Is de kwaliteit van dakkapellen overal gelijk?

Een dakkapel bestellen lukt niet via de telefoon of in een webshop. Een dakkapel is altijd maatwerk en moet precies passend worden gemaakt voor uw huis. Op internet is er voldoende informatie te vinden over alle verschillende uitvoeringen, kleuren en materialen voor dakkapellen. Als u volop aan het oriënteren bent kunt u hier uw hart ophalen met mooie plaatjes en tips. Heeft u toch nog vragen, bel of mail ons gerust.

Dakkapel offerte opvragen

Als u een dakkapel offerte wilt opvragen kunt u dat via internet doen. Om een realistisch beeld te krijgen van de kosten van een dakkapel is het voor een dakkapelspecialist van belang een aantal maten te weten.
De drie factoren die wij nodig hebben om een prijs te kunnen berekenen:

  1. Type dakkapel, kijk hiervoor in ons dakkapellen menu
  2. De breedte van de te plaatsen dakkapel.
  3. De hellingshoek van uw huidige dak. Deze kunt u vinden op de tekeningen van uw huis of meten met een gradenboog. Voor een grove indicatie kunt u de hellingshoek ook meten met bijvoorbeeld de kompas-app op uw smartphone. 

Tips voor dakkapellen vergelijken

Heeft u verschillende offertes opgevraagd maar zien ze er voor u allemaal hetzelfde uit? Bij onze veelgestelde vragen vindt u tips waar u op moet letten bij het vergelijken.

Vrijblijvend advies

Bevalt uw offerte of wil u liever meteen advies op maat van een dakkapellenspecialist? Onze adviseurs kunnen vrijblijvend bij u thuis komen. De adviseur heeft materialen, kleuren en voorbeelden bij zich. Samen met de specialist kunt u een keuze maken uit de verschillende opties. Ook in onze showroom staan onze adviseurs voor u klaar. In de showroom kunt u 12 dakkapellen op ware grootte bekijken. Ook kunt u een kijkje nemen in de werkplaats waar onze vakmannen de dakkapellen bouwen.

Dakkapel inmeten

U kunt zelf kiezen of u liever eerst een offerte ontvangt, of dat u in onze showroom komt kijken. De enige stap die u niet kunt overslaan is het inmeten van de dakkapel bij u thuis. De specialist die advies geeft bij u thuis, neemt ook meteen alle maten. Als de dakkapel is ingemeten, maken we een definitieve offerte. Wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan een bericht of bel tijdens kantoor uren op 0523-656881.