Menu

Naar mobiele navigatie

Dakkapel met casco afwerking

Een dakkapel kan op verschillende manieren worden afgewerkt. Wij willen graag dat u de afwerking krijgt die bij u past. Daarom leggen we u hier uit wat de verschillende opties zijn en waar u op moet letten.

Casco afwerking dakkapel

Onze standaard dakkapel wordt casco opgeleverd, maar wat houdt dit nu eigenlijk in?

Casco oplevering betekent dat de desbetreffende bouwer alleen de ruwbouw verzorgt. Het bouwwerk, in dit geval de dakkapel, wordt wind- en waterdicht opgeleverd, inclusief kozijnen, ramen, glas en eventuele dakpannen. De afwerking van de binnenzijde is dan voor uzelf.
Als u kiest voor een casco oplevering van de dakkapel, kunt u aanzienlijk besparen op de kosten. Daarnaast kunt u natuurlijk de binnenzijde naar uw eigen smaak en wensen afwerken.

Op bovenstaande foto ziet u een praktijkvoorbeeld van de casco oplevering.
Wilt u weten hoe onze casco dakkapel er uit ziet? Ga naar de pagina oplevering.

Afwerking van de dakkapel

Bent u zelf niet zo handig en laat uw budget het toe, dan kunt u ervoor kiezen de dakkapel te laten afwerken door Klok. Als u de dakkapel wilt laten aftimmeren kunt u kiezen uit veel verschillende opties. Elke aftimmer offerte wordt op maat gemaakt voor uw situatie. Kijk voor voorbeelden bij maatwerk.

Tips voor offertes

Koopt u een nieuwe dakkapel en wilt u deze door de leverancier laten afwerken? Denk eraan dat door de plaatsing van de dakkapel ook het knieschot open is. Is de ruimte naast de dakkapel ook nog niet afgewerkt? Veel dakkapelaanbieders kunnen dit voor u afwerken. Let er hierbij op of u kiest voor enkel de aftimmering van de dakkapel of ook de ruimte om de kapel heen. Een goede dakkapel specialist kan u de verschillen laten zien en u hierbij helpen. 

Doe-het-zelver?

Gaat u zelf aan de slag? Onze vakmannen die voor u de dakkapel plaatsen kunnen u adviseren! Bij de oplevering van uw dakkapel geven ze u graag tips over waar u wel en niet kunt boren en waar u bijvoorbeeld gipsplaten het beste kunt bevestigen.