Menu

Naar mobiele navigatie

Accessoires in één dag voor uw dakkapel

Mocht u kiezen voor kastenwanden of aftimmering, dan komen we meerdere dagen bij u om dit uit te voeren. Kleinere accessoires voor uw dakkapel kunnen we meeleveren tijdens de plaatsing in één dag. Lees hier welke accessoires in één dag mee te leveren zijn.

Horren

Zet u liever de ramen open op één van de draaikiepstanden, maar heeft u last van ongedierte? Kies voor een inzethor en het ongedierte is verleden tijd! De inzethorren kunnen worden geleverd in verschillende kleuren.

Kunststof vensterbank

Onze dakkapellen zijn standaard uitgerust met een multiplex vensterbank. Deze is verwerkt in de constructie van de dakkapel. Kijk op de pagina oplevering naar deze vensterbank. Gelijk het geheel afmaken met een mooie vensterbank in kleur? Kies dan voor de kunststof overzetvensterbank. Tegen meerprijs meegeleverd en gemonteerd.

Spotjes

Spotjes verwerkt in het plafond? Wij doen vast de voorbereidingen in de dakplaten zodat u de spotjes alleen nog maar hoeft aan te sluiten. Natuurlijk kunnen we de transformator en dimmer gewoon meeleveren. Als u kiest voor een gehele zolderverbouwing kunnen we de spotjes ook gelijk voor u aansluiten. Omdat wij energiebesparing belangrijk vinden in onze dakkapellen, leveren wij LED spotjes. Een LED spotjes gebruikt slechts 10% van de stroom van een halogeenspotje.
Afbeelding: spotjes en kunststof overzetventerbank.

Mini Rooftop Airco

Dakkapel op zolder en op het zuiden? Hoe goed de dakkapel ook isoleert, het blijft warm. Daarom hebben wij de Minirooftop Airco, speciaal ontworpen voor dakkapellen. De unit aan de buitenzijde is nauwelijks zichtbaar vanaf de straat. Aan de binnenzijde zit een mooi vormgegeven designplaat die weinig ruimte in beslag neemt. De airco is fluisterstil en gemakkelijk te bedienen. Wij plaatsen de airco op dezelfde dag als de dakkapel.

Dakramen

Naast de dakkapel nog meer licht? Of vervangt de dakkapel een dakraam?
Kies ervoor om het dakraam te laten verplaatsen of neem een extra dakraam. Wij plaatsen Velux Dakramen in bijna alle maten en uitvoeringen.