Menu

Naar mobiele navigatie

Duurzaam bouwen

Wij vinden het belangrijk om naast een goed product, ook een product te leveren waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van duurzame materialen.

Dit komt tot uiting in onze dakkapellen en in ons bedrijfspand, waarvoor een groenbeschikking is afgegeven. Dit is een certificaat voor zeer duurzame utiliteitsbouwv afgegeven door de Minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer, in overeenstemming met Staatssecretaris van Financiën.
Naast het bouwen van een duurzaam pand, vinden wij het ook belangrijk om mee te denken met onze klanten om duurzaam te bouwen. Daarom gebruiken wij alleen duurzame materialen en geven hier garantie op.

Isolatiewaarden van de dakkapellen

Ook willen we duurzaam wonen graag stimuleren, hoe beter uw huis geïsoleerd is, hoe meer energie u kunt besparen. Daarom leveren wij onze dakkapellen standaard met een RC-waarde van 6.0 voor het dak en RC 5.0 voor de wanden. Hiermee voldoen onze dakkapellen aan het bouwbesluit (2016). Naast dat de dakkapellen aan alle regels voldoen, geeft de hoge RC waarde meer voordelen:

  • Geluidsreductie
  • Binnen tot wel 10 graden koeler in de zomer
  • Houdt meer warmte binnen in de winter.

Daarnaast zijn wij constant bezig met innovatie. De ontwikkeling van een dakkapel met een RC-waarde van 9.0 is al in volle gang.
Met eigen ogen zien hoe onze dakkapellen eruit zien en hoe ze gebouwd worden?
U bent van harte welkom in onze showroom in Nieuwleusen, waarbij u ook een kijkje in onze dakkapellen fabriek kunt nemen. Hier kunt u zien hoe onze dakkapellen gebouwd worden.