Menu

Naar mobiele navigatie

Veelgestelde vragen over dakkapellen

Vind hier antwoord op al uw vragen over dakkapellen. Van dakkapellen kopen tot dakkapellen reinigen. Klok Dakkapellen is uw specialist! Neem contact op voor meer informatie.

 • Waar moet ik op letten bij dakkapel offertes?

  Offertes vergelijken
  Heeft u verschillende offertes opgevraagd maar zien ze er voor u allemaal hetzelfde uit? De één wel heel erg duur en de ander zo goedkoop dat het te mooi lijkt om waar te zijn. De meerprijzen en technische specificaties vliegen u om de oren, maar wat krijgt u nu eigenlijk? Wij proberen altijd transparant te zijn in onze offertes en geven u graag een aantal tips mee als u meerdere dakkapeloffertes wilt vergelijken.

  1. Zijn alle specificaties hetzelfde?
  Materialen Is dit hout of kunststof, trespa of keralit? Zijn alle kleuren van de dakkapel en de kozijnen al meegenomen? De materiaalprijzen verschillen dus zorg dat dit in elke offerte hetzelfde is.
  Afwerking Hoe wordt de binnenzijde afgewerkt? Zit de complete dakkapel afwerking al verwerkt in de offerte of wordt de dakkapel casco opgeleverd? En wat houdt casco in bij de verschillende aanbieders?
  Meerprijzen Kijk goed of alle bedragen al bij elkaar opgeteld zijn. Let ook op kleine lettertjes met meerprijzen voor afwijkende afmetingen.

  2. Zijn alle maten hetzelfde?
  Breedte Is de juiste breedte van de dakkapel opgenomen is de aanbieding? Of heeft u een standaardmaat gekregen waarbij nog kosten komen voor elke 5 centimeter?
  Daarnaast is het ook belangrijk dat u weet of de 4 meter die u graag wilt, de binnenmaat of de buitenmaat is. Hier kan, afhankelijk van de dikte van de zijwanden, wel 40 centimeter verschil tussen zitten.
  Dakschuinte Is de juiste dakschuinte vermeld? Hoe vlakker uw dak, hoe meer materiaal er nodig is voor de dakkapel, hierdoor stijgt de prijs. Heeft u een offerte voor 45 graden en één voor 25 graden, dan is het logisch dat de prijs van die tweede aanzienlijk hoger ligt. Laat dit bijstellen voor een goede vergelijking.

  Klok offertes
  In onze offertes willen we duidelijk en transparant te zijn. Kosten zijn uitgesplitst en meerprijzen voor optionele keuzes vermelden we.
  Als we nog moeten inmeten, blijft de offerte een indicatie. Als u een definitieve offerte van ons heeft ontvangen, loopt u na uw akkoord niet tegen onverwachte kosten aan.

  Niet duidelijk of hulp nodig? Neem contact met ons op en we helpen u verder!