Naar mobiele navigatie

Kunststof Dakkapellen

Kunststof dakkapellen zijn uitermate interessant voor iedereen die een voordelige, mooi afgewerkte dakkapel zoeken, waaraan maar weinig onderhoud nodig is. In ons assortiment vindt u verschillende dakkapellen met houtnerflook. Dit zorgt voor een luxe uitstraling tegen acceptabele kosten!

Direct weten wat een dakkapel voor uw huis kost? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!

Voordelige dakkapel

De kunststof dakkapel is over het algemeen een stuk voordeliger dan een dakkapel van polyester of hout. Desondanks zijn kunststof dakkapellen kwalitatief hoogwaardig, in verschillende soorten en formaten uitvoerbaar en vergen ze weinig onderhoud.

Onderhoudsarm

Een dakkapel van kunststof heeft vrijwel geen onderhoud nodig, wat u een hoop geld bespaart. Jaarlijks moet de dakkapel schoongemaakt te worden, maar hoeft daarentegen niet geschilderd te worden. Kunststof is duurzaam en daardoor gaat uw nieuwe dakkapel jarenlang mee.

Goed geisoleerd

Kunststof dakkapellen zorgen voor een goede isolatie. Het houdt warmte binnen in de winter en voorkomt hoge temperaturen in de zomer. Bij Klok Dakkappellen zijn isolatiewaarden van RC 5.0 tot RC 9.0 mogelijk, terwijl dit minimaal 2.5 dient te zijn.

Er zijn dus voldoende redenen om te kiezen voor kunststof dakkapellen. Ze zijn voordelig in aanschaf, onderhoud en zorgen voor een lagere energierekening. Wilt u weten wat Klok Dakkapellen voor u kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Het kunststof kozijn is vervaardigd van slag- en stootvast kunststof met standaard verdiept profiel. De toegepaste kunststof is UV bestendig waardoor verkleuring als gevolg van zonlicht minimaal is. Waar nodig is het kozijn inwendig versterkt met verzinkt stalen profielen.

De ramen zijn uitsluitend leverbaar in draai-kiepuitvoering (zie eerdere omschrijving). De kozijnen en/of ramen zijn in diverse kleuren en profileringen verkrijgbaar. Ook in deze uitvoering is de onderzijde van het kozijn voorzien van een 15 ponds loodstrook die in de vorm van de dakpannen wordt geklopt.