Menu

Naar mobiele navigatie

Maatwerk op uw zolder

Naast het plaatsen van de dakkapel bestaat de zolderverbouwing uit verschillende onderdelen. We kunnen afhankelijk van uw locatie één of meerdere van deze onderdelen voor u uit handen nemen. Zoals u bij casco kunt lezen is de kamer nog niet klaar met de standaard oplevering. Wat kan Klok hierin betekenen?

Aftimmeren in en om de dakkapel

In en om de dakkapel zijn een aantal veranderingen aangebracht die nog netjes moeten worden afgewerkt. Dit kan door bijvoorbeeld het aanbrengen van gipsplaten aan wanden, plafond en knieschot. Dit kan Klok natuurlijk voor u verzorgen. Bij u thuis nemen we de maten en maken we de offerte geheel naar uw wens.

Op de linker foto ziet u de oplevering met gipsplaten, op de rechter foto ziet u het resultaat inclusief schuifkasten en na het schilderen door de klant.

Wanden aanhelen

Als u de dakkapel over meerdere kamers laat doorlopen, blijf er een ‘driehoek’ over. De muur die u al had, loop nu niet ver genoeg meer door omdat er geen schuin dak meer naast zit, maar een dakkapel. Deze wand kunnen we voor u aanhelen, zodat u daarna kunt gaan stucen, aftimmeren of behangen. Ook wanneer u besluit een dakkapel te plaatsen samen met de buren is het mogelijk de woningscheidende wand door Klok te laten aanhelen.
Op de foto ziet u aan de getekende driehoek, welk gedeelte van de muur we hebben aangeheeld. Ook aan de deur kunt u nog zien waar het dak eerst liep.

Schuifkasjes en ladekasten op maat

Over het algemeen begint uw dakkapel op ongeveer 90 à 100 centimeter hoogte, vanaf de vloer gemeten. Dat betekent dat er nog een lege ruimte is onder de dakkapel. Om deze ruimte optimaal te benutten, maken wij kasten op maat onder uw dakkapel. Deze kasten kunnen we ook doortrekken over de gehele kamer voor extra bergruimte. Vraag uw adviseur eens naar de beste optie voor uw ruimte.

Creëren van kamers en zolders - in de regio Zwolle.

Door het plaatsen van een dakkapel krijgt u natuurlijk extra ruimte. Soms is dit zoveel extra ruimte dat u één kamer met een schuine wand kunt veranderen in twee of zelfs drie kamers. Onze timmermannen zijn ervaren in het plaatsen van wanden en het leggen van elektra. Ze kunnen ook een hele nieuwe zolder en/of vliering voor u bouwen.
Boven: het creëren kamers door het plaatsen van wanden (inclusief elektra, deuren). 
Onder: een vliering die we mochten realiseren, mogelijk door de ruimte van de dakkapel.
Plannen voor dakkapel met zolderverbouwing? In de omgeving van Zwolle kunnen we een complete zolderverbouwing verzorgen. Neem dan contact met ons op.
Weet u niet goed hoe u de zolder moet aanpakken? Maak dan een afspraak voor een advies en offerte op maat. 
Onze adviseurs denken graag met u mee over de meest praktische indeling met optimale ruimtewinst.