Menu

Naar mobiele navigatie

Materialen en Accessoires

U overweegt een dakkapel. Er zijn echter veel opties en materialen te vergelijken. U wilt de beste kwaliteit tegen een mooie prijs, maar wat is er verkrijgbaar? Wilt u alleen kunststof of misschien toch houten kozijnen? Kiest u voor zonwering, horren, of een airco?

Is er een standaard dakkapel?

Omdat we bepaalde kleuren of materialen erg veel gebruiken, hebben we deze uitgeroepen tot standaardmateriaal of kleur. Die standaardmaterialen zitten daarom altijd bij de prijs van de dakkapel inbegrepen. Elk detail van uw dakkapel maken wij op maat voor uw huis. Geen enkel huis is hetzelfde en zoals op onderstaande afbeelding te zien vergt dit soms een aanpassing.

Kwaliteit is onze standaard

Geen standaard dakkapellen, maar wel een standaard kwaliteit. Wij werken alleen met producten die we zelf ook op ons huis willen hebben. Al onze leveranciers zijn nauwkeurig geselecteerd. Door vaste leveranciers kunnen we een constante kwaliteit garanderen. Ook certificering vinden we belangrijk: zo zijn we FSC en SKG gecertificeerd. Omdat we met eigen personeel en vaste ploegen werken, zijn al onze monteurs intern opgeleid om dakkapellen op hoog niveau te plaatsen.

Dakkapel prijzen

Wat krijg ik nu voor de prijs die op mijn offerte staat en aan welke opties zijn extra kosten verbonden? In dit menu vindt u informatie over buitenbekleding voor de dakkapel, kozijnen, glas, zonwering en andere accessoires. Prijzen zijn op aanvraag, omdat we deze op maat voor u berekenen. In het dakkapellenmenu vindt u wel vanaf-prijzen voor onze dakkapellen. Wist u trouwens dat de plaatsing van de dakkapel altijd bij de prijs inbegrepen zit?

Alle materialen en extra opties die u in dit menu vindt, horen bij uw dakkapel in één dag. In het menu zolderverbouwingen vindt u meer opties waaruit u kunt kiezen. De werkzaamheden voor die opties zullen meerdere dagen in beslag nemen.