Naar mobiele navigatie

Opties en accessoires

Bij Klok Dakkapellen kunt u niet alleen terecht voor het plaatsen van een dakkapel, ook voor aanvullende opties en accessoires bent u bij ons aan het juistre adres! Direct weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.


Raamhorren

Met de speciaal voor het draai-kiepraam ontwikkelde raamhor geeft u de insecten geen kans om uw humeur te verpesten. De op maat gemaakte raamhor is gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen. Deze raamhorren zijn in meerdere kleuren leverbaar.

 

Rolluiken

Aluminium rolluiken, bediening met band of motor, zorgen voor verduistering van uw ruimte en bestaan uit geisoleerde lamellen die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn.

 

Screen

Onze screen zijn van aluminium met doek in kleur en zijn leverbaar met bediening met band of motor.

 

Ventilatie roosters

Ventilaitierooster kunnen geplaatst worden in de draaidelen of vast glas en zijn leverbaar in de kleur blank aluminium en alle ralkleuren.

   

Binnenzonwering

Ook voor binnenzonwering, bestaan uit verduisterende rolgordijnen, jaloezieen en plisse gordijnen kunt u bij ons terecht. Uw binnenzonwering wordt aan de binnenzijde van uw dakkapel gemonteerd.

 

Linnenkast onder vensterbank.

Wanneer u geen ruimte heeft voor het plaatsen van een linnenkast dan kunnen wij dit voor u maken onder de vensterbank in de dakkapel. 

 

 Zonnepanelen

Sinds kort kan Klok Dakkapellen ook zonnepanelen bij u plaatsen, rondom of op de dakkapel en op het overige dak van uw woning. Meer informatie over zonnepanelen.

  

Renovatie werkzaamheden.

Klok Dakkapellen is ook gespecialiseerd in alle voorkomende renovatie werkzaamheden aan de buitenzijde van uw woning.

 

Wilt u een dakkapel met extra opties? Ook dan kunt u direct online een offerte aanvragen en uw gewenste opties bij opmerkingen toevoegen.