Naar mobiele navigatie

Prefab Dakkapellen

Een prefab dakkapel is ideaal wanneer u snel uw dakkapel geplaatst wilt hebben. Een prefab dakkapel wordt in één dag geplaatst, waardoor u weinig overlast heeft en snel kunt genieten van de extra ruimte in uw huis!

Wat is een prefab dakkapel?

De afkorting prefab staat voor prefabricated. De onderdelen van de dakkapel worden voor het plaatsen naar een werkplaats gebracht en meestal ook daar in elkaar gezet. Denk hierbij aan de zijwanden, kozijnen en uiteraard het dak. Vervolgens wordt de dakopbouw afgewerkt en waterdicht gemaakt.

In één dag geplaatst

Doordat de dakkapel al vooraf in elkaar gemonteerd is, gaat het plaatsen vrij snel. Binnen één dag wordt uw dak gereed gemaakt om de dakkapel te plaatsen en wordt vervolgens de dakkapel op uw huis geplaatst, volledig afgewerkt en waterdicht gemaakt. Dankzij de snelle plaatsing heeft u nauwelijks overlast van de verbouwing. Zo hoeft u tijdens uw verbouwing niet elders te overnachten.
Er zijn dus voldoende redenen om te kiezen voor prefab dakkapellen. Ze zijn voordelig in aanschaf en worden snel geplaatst. Wilt u weten wat Klok Dakkapellen voor u kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.