Menu

Naar mobiele navigatie

Renovatie gevel en kozijnen

U kiest voor een kunststof dakkapel van Klok. Maar de rest van uw huis moet u blijven schilderen omdat er nog veel houten elementen in zitten. Nooit meer schilderen? Wij helpen u graag verder.

Gevelbekleding

De materialen die wij voor onze dakkapellen gebruiken zijn ook geschikt als gevelbekleding. Denk eens aan keralit, de mooie rabatdelen met houtnerf zien eruit als houten planken. Zo heeft u een geheel onderhoudsarm huis in de uitstraling die u gewend bent. Weten hoe dit materiaal aanvoelt? Vraag een gratis kleurmonster aan.

Liever met eigen ogen zien? In onze showroom hebben wij een aparte renovatie afdeling. Daar kunt u op ware grootte zien hoe uw gevel eruit gaat zien na een renovatie.

Kozijnen en deuren

Omdat we veel ervaring hebben met de kunststof kozijnen in onze dakkapellen, zijn we ook uw partner voor het vervangen van uw kozijnen. Dit geldt niet alleen voor de ramen en draaikiepramen, maar ook voor tuindeuren of zelfs een schuifpui. Hierbij kunt u kiezen uit veel verschillende uitvoeringen en kleuren. Kijk voor meer informatie over de kunststof kozijnen eens bij materialen en accessoires voor de specificaties van de kozijnen en het glas.