Menu

Naar mobiele navigatie

Timmerman Werkplaats

Klok Dakkapellen is gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van Prefab dakkapellen op maat. Onze dakkapel wordt Prefab geleverd bij de klant, waarna deze met de hijskraan wordt geplaatst. De productie van de dakkapellen is in onze fabriekshal in Nieuwleusen. Wij zoeken versterking voor ons team in de werkplaats.

Wat ga je doen

Om zeven uur start de dag met een koffie in de kantine en even een praatje met je collega’s. De werkzaamheden zijn er om (onderdelen van) de dakkapellen in elkaar te zetten. Zo zijn er de zijwanden, de dakplaten welke in elkaar worden gespijkerd. Maar ook de afkortwerkzaamheden van de materialen ter voorbereiding. De bedoeling is om je zoveel mogelijk allround in te zetten waardoor je jouw collega’s kan helpen wanneer dit nodig is. Aan het eind van de dag ga je met een voldaan gevoel huiswaarts. De week is verdeeld in maandag tot donderdag ca. negen uur per dag, waardoor op vrijdag nog vier uur gewerkt worden en het weekend op tijd begint.


Wat wij vragen

Wij hebben een aantal punten die we belangrijk vinden:

·         Je hebt ervaring/affiniteit met de bouw.

·         Je vindt kwaliteit belangrijk: je levert vakwerk.

·         Je vindt het leuk om in teamverband te werken.

·         Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, je collega’s en materialen

 

Wat wij bieden

Fulltime werkgarantie, waarbij de beloning overeenkomt met de verantwoordelijkheden. Leuke collega’s in een informele sfeer, gehaktballen op donderdag en een seizoen afsluitend feest voor de Bouwvak en de Kerstvakantie.

Heb jij interesse om ons team te komen versterken?

Verstuur dan een mail  met je motivatie en CV naar info@klokdakkapellen.nl of stap eens binnen aan de Rollecate 69 voor meer informatie

 

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.