Menu

Naar mobiele navigatie

Dakkapellen met zonwering

Een dakkapel wordt vaak geplaatst op zolder. Op zolder is het snel warm. De dakkapellen isoleren goed, maar de zon zal uw zolder opwarmen door het glas. Wij bieden u de keuze uit verschillende soorten zonwering.

Rolluiken

In de winter de kou buiten houden en in de zomer de warmte buiten houden? Kies dan voor onze rolluiken met geïsoleerde lamellen. De rolluiken zijn verduisterend zodat u de kamer donker kunt maken om in te slapen. Onze rolluiken zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar, bediening met band of elektrisch met afstandsbediening. Onze rolluiken zijn uitgerust met sterke Somfy-motoren. Somfy-motoren kunnen worden uitgebreid met smartphonebediening. Rolluiken worden weggewerkt in de dakkapel, zodat deze niet of nauwelijks zichtbaar zijn.

Ritsscreens

Graag effectieve zonwering zonder dat de kamer meteen helemaal donker is, kies dan voor ritsscreens. Onze ritsscreens hebben een aluminium behuizing en een doek, verkrijgbaar in verschillende kleuren. De ritsscreens zijn voorzien van elektrische bediening met afstandsbediening. Onze screens zijn uitgerust met sterke Somfy-motoren. Net zoals bij rolluiken zijn deze uit te breiden met smartphonebediening. Ritsscreens worden weggewerkt in de dakkapel, zodat deze niet of nauwelijks zichtbaar zijn.

Binnenzonwering

Voor de zonwering aan de binnenzijde van de dakkapel bieden wij diverse opties aan rolgordijnen aan. De rolgordijnen zijn precies op maat gemaakt voor de ramen in de dakkapel. Eén van de voordelen van deze zonwering is dat u de ramen gewoon open kunt zetten zonder dat deze verstrikt raken in hanggordijnen.

Zonwering in het glas

Naast zonwering binnen of buiten, kunt u ook kiezen voor zonwering beschermd door uw glas. De jaloezie of plissé zit binnenin het glas en is eenvoudig te bedienen.