Menu

Naar mobiele navigatie

Kozijnen in uw dakkapel

We willen dat u optimaal geniet van de extra lichtinval van uw dakkapel. Daarom zijn onze dakkapellen meestal over de gehele breedte uitgerust met één of meerdere kozijnen. De indeling van de kozijnen is variabel en kunt u naar eigen wens inrichten. Komt de dakkapel over meerdere kamers? Dan maken we een blind stuk tussen de kozijnen.

Kunststof kozijn

Nooit meer schilderen? Kies voor de onderhoudsarme kunststof kozijnen in uw dakkapel. Onze kunststof kozijnen zijn UV bestendig, slag- en stootvast. De bewegende delen zijn standaard draaikiepramen in een verdiept profiel, voorzien van ventilatiestanden. De draaikiepramen zijn voorzien van een meerpuntssluiting en een standaard aluminium kruk met sleutel.

 

Kleuren kozijnen

Onze kunststof kozijnen worden in vele maten en kleuren geleverd. Standaard ontvangt u de gladde kunststof kozijnen in de kleur crème ral 9001 of wit 9016. Bent u toch fan van houten kozijnen? Wij bieden tegen een meerprijs kunststof kozijnen met een houtnerflook. Ook kozijnen zijn met houtnerf en in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Denk ook eens aan rolluiken, deze zijn standaard inbraakwerend.

Houten kozijn

Dakkapellen op maat, dat is wat wij leveren. Liever de traditionele houten kozijnen in plaats van kunststof? Geen probleem! Wij hebben Meranti houten kozijnen mét FSC keurmerk. De houten kozijnen worden geleverd met draaikiepramen, maar ook de traditionele naar buiten draaiende ramen zijn een optie. De houten kozijnen worden standaard geleverd met één laag grondverf.

Prijzen dakkapellen: kozijnen

Standaard bij de prijs inbegrepen
- Kunststof kozijnen van glad materiaal (Wit ral 9016 of crème ral 9001).
- Aluminium raamboompjes mét sleutels op de draaikiepramen

Mogelijkheden tegen meerprijs
- Houtnerflook op de kozijnen
- Meranti houten kozijnen
- Extra tussenstijlen of kalf in het kozijn