Menu

Naar mobiele navigatie

Kozijnen in uw dakkapel

We willen dat u optimaal geniet van de extra lichtinval van uw dakkapel. Daarom zijn onze dakkapellen meestal over de gehele breedte uitgerust met één of meerdere kozijnen. De indeling van de kozijnen is variabel en kunt u naar eigen wens inrichten. Komt de dakkapel over meerdere kamers? Dan maken we een blind stuk tussen de kozijnen.

Kunststof kozijn

Nooit meer schilderen? Kies voor de onderhoudsarme kunststof kozijnen in uw dakkapel. Onze kunststof kozijnen zijn UV bestendig, slag- en stootvast. De bewegende delen zijn standaard draaikiepramen in een verdiept profiel, voorzien van ventilatiestanden. De draaikiepramen zijn voorzien van een meerpuntssluiting en een standaard aluminium kruk.

Kleuren kozijnen

Onze kunststof kozijnen worden in vele maten en kleuren geleverd. Standaard ontvangt u de gladde kunststof kozijnen. Toch fan van de houtnerflook? Ook kozijnen zijn met houtnerf en in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Zelfs de kruk van het draaikiepraam is leverbaar in meerdere kleuren en kan voorzien worden van een slot voor een veilig gevoel.
Een extra veilig gevoel? Denk ook eens aan rolluiken, deze zijn standaard inbraakwerend.

Houten kozijn

Dakkapellen op maat, dat is wat wij leveren. Liever de traditionele houten kozijnen in plaats van kunststof? Geen probleem! Wij hebben meranti houten kozijnen mét FSC keurmerk. De houten kozijnen worden geleverd met draaikiepramen, maar ook de traditionele naar buiten draaiende ramen zijn een optie. De houten kozijnen worden standaard geleverd met één laag grondverf.

Prijzen dakkapellen: kozijnen

Standaard bij de prijs inbegrepen
- Kunststof kozijnen van glad materiaal.
- Aluminium raamboompjes op de draaikiepramen

Mogelijkheden tegen meerprijs
- Houtnerflook op de kozijnen
- Meranti houten kozijnen
- Een slot met sleutel op de draaikiepramen
- Extra tussenstijlen of kalf in het kozijn