Naar mobiele navigatie

Klok Dakkappelen wordt beoordeeld met een 8,8!

Wij hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Onze klanten beoordelen ons dan ook gemiddeld met een 8,8! Daar zijn wij uiteraard trots op! Hieronder vindt u een greep uit de reacties die wij hebben mogen ontvangen van onze tevreden klanten. Wilt u zelf onze service ervaren, vraag dan vrijblijvend meer informatie of een offerte aan.

Carolien Breijer
Na wat offertes te hebben opgevraagd, en een bezoekje aan de fabriek, hebben we besloten om een dakkapel door Klok Dakkapellen te laten plaatsen. Op 23 oktober is er bij ons een prachtige dakkapel geplaatst. Het contact was prettig en de beloftes en afspraken zijn tot op heden nagekomen. Op vragen werdt dezelfde dag nog gereageerd! We zijn zeer tevreden, en genieten elke dag van de extra ruimte en het daglicht. En dat voor een prijs die bij concurenten veel hoger was.

Wilco Husmans
Een goed bedrijf, heeft in 2011 een mooi dakkapel geplaatst. Werken netjes en leveren goed af.
Ook de service na de tijd voor een kleine storing aan het raam werd snel en correct opgelost.
Nu bijna 2 jaar later nog steeds tevreden over de kwaliteit wat klok dakkapellen geleverd heeft!!

Lammie Timmerman
De dakkapellen zien er prachtig uit! Wij kunnen hem ontzettend goed gebruiken voor de geboorte van ons kindje!

Een gemiddelde beoordeling van 8,8 is natuurlijk uitstekend, maar betekent ook dat niet al onze klanten 100% tevreden zijn. Wij streven dan ook voortdurend naar het optimaliseren van onze service en vernemen danook graag uw ervaringen met Klok Dakkapellen.